O нама

Аутори

Тренинг менталитета је оригинално развијен концепт за унапређење менталитета појединца и тимова од стране Академије Гугл и Business & Sport Excellence, односно њених власника Гугл Ненада и Попадић Радоша.

Ненад Гугл је професор српског језика и књижевности. Аутор програма „Развој спортског менталитета“ - рад са спортским клубовима KK Борац Чачак, ФK Војводина Нови Сад, као и индивидуални рад са спортистима. Аутор романа „Умро сам у петак“ и „Велелепота секунде“, аутор тв емисије „Бит“. Помаже другима да ослободе свој унутрашњи потенцијал кроз самоостварење. Чита уместо других и за друге најбољу светску литературу из области бизниса, спорта, ратне стратегије, књижевности, психологије, науке, уметности, религије и философије.

Радош Попадић је магистар наука са пословним искуством на руководећим позицијама дужим од 20 година у области рада са људима, финансија, банкарства, логистике и организације у водећим приватним домаћим и страним компанијама, банкама и јавном сектору. Одржао на десетине предавања и тренинга на тему рада са људима и мотивацијом, финансија, логистике и унапређења пословних резултата, на конференцијама и тренинзима у земљи и иностранству. Мотиватор, помаже другима да остваре жељене пословне, спортске и личне резултате. Kоаутор књиге „Знање за успешно пословање“.